Om mig og bloggen

Jeg hedder Eva og jeg er 19 år. Dette er min bog/serieblog, hvor jeg kan skrive om de bøger jeg læser og de serier jeg ser.

Bøger fylder rigtig meget i mit liv. Jeg elsker at læse. Noget at det bedste jeg ved, er, at sidde stille og roligt og fordybe mig i en bog, og blive totalt opslugt af universet i bogen.
Min yndlingsgenre er fantasy. Jeg har altid været vild med magi og mystik og ting der ikke findes i virkeligheden. Jeg elsker at træde ind i den drømmeverden der er i fantasy-bøger.
En anden genre jeg er helt vild med er krimigenren.
Udover at læse, er jeg også utrolig glad for selv at skrive, og går rundt med en lille drøm om at blive fritidsforfatter. Jeg skriver tit noveller, og har været med til NaNoWriMo (link) to år i træk.

En anden ting der fylder meget i mit liv, og som er en stor hobby, er serier. Jeg elsker at se serier, og ikke mindst eje boksene til de serier jeg ser!
Jeg er helt vild med at finde nye serier, og jeg kan næsten ikke få nok serier på en gang. Min smag i serier er utrolig bred. Jeg elsker alt fra komedieserier til dramaserier! (Min ultimative yndlingsserie er dog Lost)

Denne blog er oprettet så jeg kan komme ud med alle de tanker og følelser jeg har for bøger eller serier.

Reklamer

2 thoughts on “Om mig og bloggen

 1. selv om jeg ikke læser fantacy selv, ikke endnu i hvert fald, synes jeg det er vildt spændende, når du som elsker den genre skriver om fantacy bøger – på en måde har jeg lyst til at læse fantacy, fordi jeg kan lide tanken om at blive optaget og opslugt af et helt andet univers – nå, jeg er jo desuden også i en helt anden alders-vægt-klasse, om jeg så må sige, end dig, så bare det at du udtrykker dig i andre vendinger er spændende

  hvis du vil kan du sætte mig på din link-liste
  jeg har sat dig på min:
  http://litteratur-oplevelser.blogspot.com/

 2. Hej Eva,
  Jeg har noget jeg gerne vil sende dig, men jeg har ikke din e-mail adresse – kan du evt sende mig en mail på revsbech-design (at) hotmail (dot) com eller skrive et indlæg på min blog med din email?
  Michelle – boglabyrinten

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s