NaNoWriMo 2014

Selvfølgelig deltager jeg i NaNoWriMo igen i år. Jeg havde lidt overvejet ikke at deltage, da der foregår meget med skolen, men jeg kan simpelthen ikke lade vær. Jeg er nødt til at være med i NaNo. Sådan er det bare. I år har jeg ikke verdens bedste idé, og endnu en gang er der ikke noget vildt indhold i det jeg har i tankerne. Det sku lidt kedeligt, men forhåbentlig kommer der noget når jeg rigtig kommer igang med at skrive.

Igår var dag 1, og det gik super fint. Mit word count for dagen var 3425, så teknisk set er jeg allerede en dag foran, og det er jo sådan set meget godt. Jeg kan allerede se, at mine idéer til karakterene slet ikke holder. Det var meningen min hovedperson, Eathan, skulle være sådan en lidt sej type, men han kommer bare til at virke som sådan en kedelig uinteressant person. Det håber jeg på at rette op på. So far, går det altså meget fint.

Mit mål for mig selv i år, er at nå 30.000 ord. Jeg håber selvfølgelig på de 50.000, men hvis jeg når til 30 er jeg også godt tilfreds 🙂

nano

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s