Ffffflammernes pokal!

Ja, det er meningen, at der skal være så mange f’er. Det er Quirrel-stammen, duh. Ej, det var bare for at lyde sej..

Jep, jeg er gået i gang med Flammernes pokal, og er så godt som halvvejs igennem den. Det går skide godt med Potter-læsningen, og NØJ hvor er jeg glad for, at Harry Potter har fået mig i læsehumør igen. Jeg ved ikke hvad der skete før (ingenting).. men nu er mit læsehumør tilbage, og jeg glæder mig så meget til at være færdig med Harry Potter bøgerne og komme igang med noget nyt. Don’t get me wrong, jeg elsker at genlæse HP-bøgerne, men det bliver herligt, men nyfunden læsehumør, at kunne begynde på nogle nye bøger!Selvom jeg dog liige skal læse dem færdig jeg er i gang med.

Nu vil jeg læse videre i min gode bog, i mit hyggeligt værelse, som er fyldt med levende lys og HP musik ;D

Reklamer

6 thoughts on “Ffffflammernes pokal!

  1. Hvor lyder det hyggeligt! Glæder mig også helt til at jeg skal i gang med at læse dem igen!

    Har lige et spørgsmål. Hvor har du dine Beverly Hills 90210 bøger fra? 🙂

  2. Kender det godt – én god bog kan bare gøre SÅ meget for ens læsehumør 🙂 Mit er ret ikke-eksisterende i øjeblikket :/ Det er vildt irriterende!

  3. Uhh, det ser hyggeligt ud med levende lys og det hele. =D

    Jeg er gået i gang med etteren, og har alle planer om, at kaste mig i sofaen med den, og bare slappe af med en kop varm kakao med flødeskum. Mums. Når man ikke er helt på toppen, er det helt i orden med lidt lækkert at hygge med. Hihi. Desværre holder jeg mig nok fra de levende lys (på trods af hyggeelementet) for her hjemme betyder levende lys, kattehaler som forvilder sig lidt for tæt på flammerne. Hehe.

  4. Fedt! 😀 Og hvor lyder det hyggeligt med al den Harry Potter-læsning. Jeg selv varmer op med filmene – så 3’eren i går. Ah, dejlige minder. Jeg satser på at se Fffflammernes Pokal i aften. 😀

  5. Det er en helt fantstisk video, som der bare måtte blogges om, da den virkelig bringer tårerne frem. Den er helt fantastisk! Nej, der findes i sandhed ikke noget bedre end Harry Potter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s