Harry potter ånden

Harry Potter ånden har sneget sig ind i mit værelse.. og i min krop. Jeg kan mærke det.
Jeg har totalt Harry Potter følelse. Så jeg har fundet mit gyldne lyn og min tryllestav frem (ja, helt seriøst, det har jeg), og har sat Harry Potter musik på. Nu skal der bare læses Harry Potter. HYGGELIGT!

Reklamer

4 thoughts on “Harry potter ånden

 1. Ih, det ser hyggeligt ud. 😀 Jeg sætter også altid Twilight-musik på, når jeg sidder og læser Twilight… 🙂 Der er et eller andet over det. 😉

  Jeg tror altid, at Fangen fra Azkaban har været min yndlingsbog i serien. Men jeg genlæste også Flammernes Pokal og Fønixorderen alt for mange gange…sammen med 6’rn. Var vist aldrig helt vildt med 1’rn eller 2’rn. Og 7’rn får mig til at stortude, så den gider jeg heller ikke rigtig læse. Det er alt for trist. 😀 Genlæste faktisk 3’rn sidste sommerferie på under en dag – årh, det vækkede bare SÅ mange minder!

  Ja… Præcis. Dagene forinden havde jeg faktisk også bare siddet og grædt ved tanken om, at jeg skulle på i FYSIK. Det er lidt vildt at tænke på, at en eksamen kan skræmme en så meget!?
  Altså, mit eksamens gennemsnit er på 12 indtil videre… 😛 Haha. Tror, mit årskarakter-gennemsnit er på 10,9. 🙂 Så jeg klager ikke.

 2. Uhh, jeg får også helt vildt lyst til at læse Harry Potter bøgerne nu… De er bare sååå gode – eller, i hvert fald de første… 5. bog fik mig til at stortyde, 6. bog endnu mere og 7. bog var jeg aldrig særligt glad for – jeg syntes det var en skidt slutning på serien. Men de første fire bøger – SÅÅÅÅÅ gode… hehe… Hvikle af dem er dine ynglings???

 3. Nej, hvor hygge! 😀 Årh, jeg vil også læse Harry Potter, vil jeg så.

  Tusind tak skal du have! Det betyder meget, gør det. 😀 Haha! Det kan være, det er reklamefotos for BoligLiv der er mit kald! 😛

 4. Hej 🙂

  Når du har fået læst No plot, no problem, så vil jeg meget gerne høre hvad du synes om den.. Har så svært ved at finde “det rigtige plot” for mig lige for tiden og der er alligevel ikke sindsygt længe til NaNoWriMo! 🙂 Håber du enten vil fortælle om den herinde eller sende mig en besked med din mening om den 🙂 Overvejer lidt at købe den..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s