Biblo, Oh the joy!

I dag tog min mor og jeg på biblioteket, efter jeg fik fri fra arbejde. Jeg har ville tage på biblo længe, fordi jeg snart er færdig med Heksejægerens Fejltagelse, og derfor ikke har flere bøger liggende. Så derfor måtte vi lige tage et smut på biblo.
Det er så sjældent, at jeg tager på biblioteket, og det er virkelig en skam, for det er bare så skønt. Jeg kan seriøst være der i lang tid, men det kunne jeg ikke rigtig tillade mig, når min mor var med. Men der er bare så mange fede fantasybøger, som bare ser så spændende ud! I Love it! Så jeg burde virkelig tage på biblioteket noget mere, især fordi jeg bor rigtig tæt på to rigtig gode bibloteker!

Anyways, jeg fik lige nupset et par bøger. Egentlig ville jeg låne Dødens Instrumenter, men de var udlånt, så jeg måtte bare finde nogle andre.

Jeg har lånt Incarceron af Catherine Fischer, en bog jeg længe har ville læse! Den lyder altså rigtig spændende! Så har jeg lånt Djævelens Lærling af Kenneth Bøgh Andersen, og Toms Eventyr (Som jeg bare troede hed Tom Sawyer) af Mark Twain. Så dem glæder jeg mig super meget til at læse. Jeg har dog fundet ud af, at Heksejægerens Offer, bog 6 i The Wardstone Chronicles, også findes på dansk, så den skal jeg lige have fat i!

Nå, nu skal jeg lige se Gimore Girls færdig, og så vil jeg læse videre i Heksejægerens Fejltagelse.. Jeg mangler kun 70 sider!!! 😀

See you later home dog!

Reklamer

2 thoughts on “Biblo, Oh the joy!

  1. Jaaaa, ikke? 😀 DOUBLE RAINBOW FTW!

    Og elsker også neglelak. Jeg ønsker mig vildt en hel postkasserød en… gerne den jeg har set fra Gosh af. Desværre synes jeg altså, at neglelak er dyrt, hvis man ikke skal købe depend neglelakker… Men alt er bare dyrt i mine øjne. 😛 haha.

    Ærgeligt, du ikke kunne finde Dødens Instrumenter. Men så kan man jo altid reservere dem 🙂 Det gør jeg selv flittigt – altså med andre bøger…. Ååårrrh. jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dét bibliotek. 😀

    Djævelens lærling er god. 🙂

  2. Djævelens lærling er ret god – jeg har hørt hele serien som lydbog, og jeg synes, den er fint skruet sammen. Til gengæld skuffede Incarceron – jeg havde nok også flere forventninger til den, men den fængede desværre ikke.

    Suk – jeg må også snart se at komme på biblioteket igen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s